Món Esport
Exhibició de Valentino Rossi a Jerez
  • CA

Espectacular cursa de Valentino Rossi al circuit de Jerez de la Frontera, on ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la categoria de MotoGP per davant de Jorge Lorenzo i Marc Márquez.

L’italià, que ha sabut gestionar la pole position de la millor manera, ha dominat la cursa de principi a final i no s’ha deixat atrapar per cap dels pilots perseguidors. Qui li ha posat més setge ha estat el mallorquí Lorenzo, que l’ha buscat en a les primeres voltes, tot i que el seu company d’equip marxava còmodament i acumulava dècimes en cada sector de la pista.

Rossi ha corregut a un ritme trepidant, sense pensar en els neumàtics i conscient que qualsevol patinada en els revolts el podia penalitzar. Però la seva valentia ha tingut premi. Mancant quatre voltes pel final, la seva distància amb Lorenzo ja era de 3.720. El pilot de Palma ha guanyat distància sobre Márquez i ha assegurat la segona plaça, veient que Valentino s’esfumava.

La victòria ha servit a Rossi per recuperar les sensacions perdudes durant les últimes curses de la temporada passada, sumant així el primer triomf del nou curs a MotoGP i demostrant que segueix al més alt nivell. Pel que fa la resta de catalans, molt bons resultats: per darrera de Márquez, que ha estat tercer, ha entrat Dani Pedrosa. Cinquè ha estat Aleix Espargaró, sisè Maverick Viñales i vuitè Pol Espargaró. El badaloní Tito Rabat ha acabat en divuitè lloc.

La classificació del Mundial confirma el cerverí Marc Márquez en primera posició, amb 82 punts, seguit de Jorge Lorenzo, amb 65 i Valentino Rossi, amb 58. La propera cursa serà el 8 de maig, al circuit de Le Mans.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa