Món Esport
L’exemplar missatge de Mirotic: “Us he fallat, però tornarem més forts”
  • CA

El Barça ha comès pocs errors aquesta temporada, però desgraciadament el més gran de tots ha ocorregut en el pitjor moment possible. Els homes de Pesic, qui ja ha deixat de ser tècnic blaugrana, van perdre la final de la Lliga Endesa davant el Baskonia en un partit molt ajustat. Nikola Mirotic, qui pocs dies abans havia estat escollit MVP de la competició, va cometre una falta infantil i innocent a les acaballes del partit que va suposar la seva expulsió. En gran part, el conjunt culer depèn d’ell i aquesta errada va ser determinant per la victòria basca.

Potser és per això -però també pel seu compromís amb el club i la seva responsabilitat- que ha publicat un missatge exemplar a Instagram. “Us hem fallat, sobretot jo, però l’any que ve tornarem més forts”, ha escrit, i ha afegit: “us ho debem i us ho mereixeu”. El montenegrí busca així animar una afició que tenia ganes de guanyar-ho tot i ha vist com la Lliga s’escapava per una cistella i l’Eurolliga s’ha hagut de suspendre per l’aturada provocada per la COVID-19.

Mirotic també ha mostrat el seu agraïment amb l’afició culer: “us vull donar les gràcies per tot el suport i l’amor que m’heu mostrat des que porto aquesta samarreta”. A la vegada, ha tingut paraules afectuoses per a Pesic i ha felicitat Baskonia pel triomf en la gran final.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis queridos cules, Primero os quiero agradecer todo el apoyo y el amor que me habéis transmitido desde mi primer día vistiendo ésta camiseta. Has sido un año duro , un año de adaptación y aprendizaje. Aquí no hay excusas, debimos haber ganado el partido de la final. Hemos trabajado duro y sacrificado mucho para conseguir ese título. No obstante quiero felicitar a Baskonia por su victoria en la Liga. Además quiero aprovechar para dar las gracias y desear lo mejor al Coach Pesic por este tiempo y su trabajo. Siento que os hemos fallado, sobretodo yo personalmente, pero os prometo que volveremos mejores y más fuertes el año que viene. Os lo debemos y os lo merecéis. #ForçaBarça🔵🔴

A post shared by Nikola Mirotic (@nikolamirotic33) on



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa