Món Esport
Eto’o tornarà al Camp Nou per jugar la Lliga de Campions
  • CA

Samuel Eto’o, que va ser canviat pel suec Zlatan Ibrahimovic, tornarà al Camp Nou com a jugador de l’Inter de Milà per jugar la Lliga de Campions. El F.C Barcelona s’haurà d’enfrontar als italians en la màxima competició europea segons el sorteig que s’ha fet aquesta tarda a Suïssa.

Els altres rivals del grup del Barça per obtenir una plaça als vuitens de finals, però amb menys possibilitats, són el Dinamo de Kiev ucraïnès i el Rubin rus, la complicació més gran del qual és el llarg trajecte que s’ha de fer per anar a jugar a aquelles terres.

Respecte els altres equips de la lliga espanyola, el Real Madrid tindrà en el seu grup com a màxim rival el Milan; l’Atlètic de Madrid haurà de superar dos grans de la competicions europees com són el Chlesea i el Porto i el Sevilla forma part d’un grup d’equips considerats “senzills”.

Premis UEFA

Durant el sorteig la EUFA ha fet entrega dels premi als millors jugadors de la darrera temporada. Xavi Hernández ha estat considerat el millor migcampista 2009 i Messi el millor davanter i millor jugador global. Finalment, ni Gerard Piqué com a defensa, ni Víctor Valdés com a porter, també nominats, han obtingut el reconeixement continental.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa