Mirotic i Hanga mantenen el lideratge (67-74)

El Barça manté el lideratge a la Lliga ACB després de vèncer a la pista de l’Estudiantes (67-74) amb una gran remuntada a la segona part. Nikola Mirotic ha tornat a ser qui ha guiat els blaugrana a la victòria amb 17 punts i 26 de valoració, mentre que el partit d’Adam Hanga també ha estat determinant, amb 14 punts i 20 de valoració.

Després del triomf èpic al Palau Blaugrana davant el Bayern de Munic a l’Eurolliga, els homes entrenats per Svetislav Pesic han tornat a sortir poc endollats al partit i l’Estudiantes ha anat sumant a poc a poc una bona quantitat de punts que els ha portat a un avantatge de set punts al descans. Víctor Arteaga ha estat el jugador més destacat dels madrilenys.

A la segona meitat, jugadors com Mirotic, Hanga o Cory Higgins han iniciat la remuntada blaugrana i han anat apropant-se a l’Estudiantes al marcador durant tot el tercer quart. Un triple d’Àlex Abrines en una de les últimes jugades del període ha estat clau per acabar vencent, ja que ha avançat els culers al marcador. Malgrat que al darrer quart el marcador ha anat variant de líder, l’efectivitat del Barça als darrers minuts ha conclòs amb la victòria.