Món Esport
Esportistes solidaris donen diners pel coronavirus

El món sencer està completament abocat a la lluita contra el coronavirus. Una de les branques més importants a cobrir és l’econòmica, ja que les repercussions també seran dures en aquest àmbit. Els esportistes d’elit, que són dels qui tenen sous més milionaris, poden tenir un pes important en la col·laboració a l’hora de donar diners.

Un dels casos més destacats es el del jugador dels New Orleans Pellicans Zion Williamson. El nord-americà ha anunciat al seu Instagram que pagarà el sou de tots els treballadors de l’Smoothie King Center, el pavelló del seu equip, durant els pròxims 30 dies. De l’NBA també destaquen les donacions que faran jugadors de primera línia com Blake Griffin, Giannis Antetokoumpo o Kevin Love, que superaran els 100.000 dòlars. A la vegada, les mateixes franquícies de la Lliga de bàsquet americana i els seus propietaris també han anunciat que col·laboraran econòmicament a la crisi.

D’altra banda, el cèlebre corredor de MotoGP Valentino Rossi ha fet una donació extraordinària a un hospital italià. El Maria Capalboha és un dels centres santiaris més col·lapsats del país i el pilot de motociclisme ha invertit una quantitat de diners suficient per comprar 20 respiradors. Amb la sanitat itàlica també hi han col·laborat clubs de la Serie A com la Juventus de Torí o el Milà. 

A la Premier League, algunes entitats com el Manchester City, l’Aston Villa, el Brighton o el Newcastle United també han anunciat que donaran diners per combatre el coronavirus. A la vegada, l’equip entrenat per Pep Guardiola ha comunicat que entregarà les flors que anaven a guarnir l’Etihad Stadium les pròximes jornades a centres de la tercera edat, així com el menjarNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa