Món Esport
Espanyol: “Que els de la neurona única -i malalta- no ens distreguin”
  • CA

L’Espanyol ha alterat aquest migdia alguns usuaris de la xarxa social Twitter amb una piulada polèmica, de la qual no se’n concreta destinatari, i en un dia en el qual el conjunt periquito ha estat protagonista fora del terreny de joc.

El compte oficial del conjunt català ha sorpès amb una frase plena d’incògnites, però amb una clara intenció ofensiva: “7h per a un partit important. Que els de la neurona única -i malalta- no ens distreguin. Us esperem al #RCDE Stadium!”

Ahir a la tarda, l’entitat blanc-i-blava va demanar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat la retirada d’un text en el qual es menyspreava els aficionats de l’Espanyol, dins el marc de les activitats de reforç del portal Edu365.com. El text, extret d’un fragment de l’obra ‘Una troca embolicada’, d’Agustí Alcoverro, deixava el sentiment periquito per sota del culer, amb frases com “I a sobre, era perico”.

L’Espanyol ha aconseguit les disculpes de la Generalitat i la retirada del text, tot i que aquest migdia han publicat aquesta piulada, amb referència clara cap a Ensenyament. Fonts del club blanc-i-blau han alcarit a aquest diari que la intenció del tuit és “animar la nostra afició a desconnectar del que ha succeït aquests dies i que vingui a donar suport al nostre equip en un partit tan important com el d’avui”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa