Món Esport
Definit l’equip tècnic de Jasikevicius al Barça de bàsquet
  • CA

El Barça de bàsquet ha anunciat aquest dimarts l’equip tècnic que acompanyarà Sarunas Jasikevicius en la seva etapa al Palau Blaugrana. L’entrenador lituà incorporarà a l’staff tres ajudants amb què ha conviscut les últimes temporades al Zalgiris Kaunas: Darius Maskoliunas, Tomas Masiulis i Justinas Grainys.

Els dos primers són tècnics, mentre que el tercer exercirà de preparador físic. Maskoliunas, exjugador professional, “compta amb una gran experiència a les banquetes des de fa més d’una dècada”; ha estat assistent de Saras entre el 2015 i el 2020 i des del 2019 és el seleccionador nacional de Lituània. D’altra banda, Masiulis va dirigir les categories inferiors del Zalgiris fins que el 2018 va incorporar-se a l’equip tècnic de Jasikevicius.

Grainys, preparador físic, marxarà de Lituània després de 10 temporades al primer equip del Zalgiris. A més de les tres incorporacions, el Barça també ha comunitat les continuïtats de David Garcia i Òscar Orellana, que ja han format part dels staff blaugrana dels darrers anys, per “aportar la seva experiència amb el primer equip culer”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa