Món Esport
Les entitats esportives catalanes realitzen l’ofrena floral a Rafael Casanova
  • CA

Els clubs i entitats esportives de Catalunya s’han sumat un any més als actes commemoratius de la Diada i han realitzat la seva tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. La primera comitiva a dur a terme el seu homenatge a qui fou màxima autoritat de Catalunya ha estat la del Futbol Club Barcelona.

Aquest acte del club blaugrana ha estat encapçalat pel seu president, Joan Laporta, i els capità dels primer equip masculí de futbol, Jordi Alba. A més, també han participat en l’homenatge diversos futbolistes de les categories inferiors del Barça i jugadors i entrenadors de les seccions esportives de l’entitat.

Poc després, el RCD Espanyol també ha realitzat la seva ofrena al monument de Rafael Casanova. La delegació blanc-i-blava ha estat encapçalada pel conseller delegat del club, Josep Maria Duran, i David López i Anaïr Lomba, capitans dels equips masculí i femení. A més, també han estat presents altres directius i exjugadors del club, com és el cas de Rafa Marañón.

D’altra banda, també han participat en l’acte commemoratiu de la Diada de Catalunya altres entitats esportives de Catalunya. És el cas de la Federació Catalana de Futbol, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Club Esportiu Júpiter.



Més notícies
Aficionats kosovars, durant el partit contra la selecció espanyola | Kosovo National Team
Aficionats kosovars criden “Visca Catalunya” i xiulen l’himne d’Espanya
Notícia: Aficionats kosovars criden “Visca Catalunya” i xiulen l’himne d’Espanya
Comparteix
La prèvia del partit contra la selecció espanyola ha estat carregada de polèmica
Montilivi, durant un partit | Girona FC
El Procicat amplia l’aforament dels estadis un 10%
Notícia: El Procicat amplia l’aforament dels estadis un 10%
Comparteix
El Camp Nou, l'RCDE Stadium i Montilivi podran acollir el 40% de públic de la seva capacitat total

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa