Món Esport
En estat crític després d’una baralla entre madridistes i culés
  • CA

Una baralla en un bar del districte de Nou Barris de Barcelona entre seguidors del Barça i del Madrid ha causat cinc ferits la matinada d’aquest dijous, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets han passat quan un grup de seguidors del Madrid ha entrat a un bar del número 57 del carrer de l’Escultor Ordóñez. S’han enfrontat amb alguns dels clients, culés, i la baralla ha acabat amb cinc ferits, un dels quals es troba en estat crític a l’Hospital de Sant Pau, amb lesions cranials molt importants.

Dos dels altres ferits estan a la Vall d’Hebron, un amb el canell trencat i l’altre amb múltiples contusions. El SEM s’ha desplaçat al lloc dels fets amb dues ambulàncies.

Mentrestant a la Rambla un ciutadà era detingut per provocar desperfectes a la Font de Canaletes.

El gendre de Duran agredit

Per altra banda a Madrid, el gendre de Josep Antoni Duran i Lleida era agredit per aficionats del Madrid i al líder d’UDC li van tirar “un cubalibre” per sobre en el camí de l’hotel a l’estadi de Mestalla, segons ha explicat el vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, a RAC1 i ha confirmat més tard el mateix polític.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa