Món Esport
Els socis del Barça aproven Laporta però ja pensen en Rosell
  • CA

El mandat de Joan Laporta al capdavant del F. C. Barcelona completa el seu darrer any i socis i afició culer comencen a pensar en el futur més immediat d’un club que, esportivament parlant, travessa el millor moment de la seva història. Tot i això, segons una enquesta publicada a ‘El Periódico’, sis de cada 10 socis votaran pel canvi en els pròxims comicis a la presidència del club blaugrana.

I és que tot i que el 65,3% dels socis aproven la gestió de Laporta durant els seus dos mandats, la majoria dels 800 enquestats diumenge passat a les rodalies del Camp Nou per l’empresa GESOP no advocarien per una opció continuista si avui se celebressin eleccions. En aquest context, precisament l’exvicepresident del Barça, Sandro Rosell, és ara per ara el candidat preferit i guanyaria les eleccions per una amplia majoria (56,8%).

Rosell s’imposaria amb avantatge –sis de cada deu socis el votarien actualment- als altres possibles candidats com Ferran Soriano, que obtindria un 11,4% dels vots, Xavier Sala Martín, amb un 9,6% o Alfons Godall, amb un 5,9%. Amb tot, els socis consideren Laporta ‘un bon president’ (63,8%) tot i que no entenen el laportisme sense el seu protagonista, que haurà de deixar la presidència del club a finals d’aquesta temporada, segons dicten els estatuts del club.

L’escàndol d’espionatge

L’enquesta també analitza la valoració dels socis sobre el cas d’espionatge a quatre vicepresidents impulsat pel director general Joan Oliver. En aquest cas els socis ho tenen clar: el 75,4% desaprova la famosa «auditoria de seguretat» i el 70% demana la dimissió d’Oliver.

La continuïtat de Guardiola

Si hi ha un aspecte que uneix a tots els socis, però, és l’aposta per la continuïtat de l’actual tècnic del primer equip, Josep Guardiola. La unanimitat entre la massa social del Barça és pràcticament total sobre aquesta qüestió. Ni més ni menys que un 98,8% dels socis consideren que Guardiola ha de seguir sent l’entrenador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa