Món Esport
Els precandidats ja tenen les paperetes per recollir el suport dels socis
  • CA

Els precandidats a la presidència del Barça s’han presentat avui a les instal·lacions del camp nou per tal de recollir les paperetes amb les quals hauran de recollir les signatures per poder-se presentar a les eleccions blaugrana. Ha estat el primer tràmit i també la primera foto conjunta en la qual hi ha participat tots els aspirants a la presidència, excepte Santiago Salvat, l’únic que no s’hi ha presentat personalment.

La precandidatura encapçalada per Sandro Rosell ha estat la que ha sol•licitat més formularis d’adhesió, 60.000, seguit de Marc Ingla, amb 40.000 paperetes, Jaume Ferrer amb 25.000 i Agustí Benedito amb 20.000. Més avall trobem Jaume Guixà, que comptarà amb 8.400 formularis, Santiago Salvat, amb 8.000 paperetes i Alexis Plaza, que n’ha sol•licitat 4.190, la quantitat màxima que el Barça facilita de forma gratuïta, perquè a partir de la 4.191 s’han de pagar.

Tots els precandidats, doncs, tindran temps per reunir les signatures de recolzament als seus projectes fins el próxim 1 de juny. Posteriorment el club comprovarà l’autenticitat de les signatures i, després de tres dies de deliberacions, el proper 3 de juny, es proclamaran les candidatures oficials que podran iniciar la campanya. Els precandidats necessiten un total de 2.095 signatures vàlides per poder aspirar a la presidència.

La recollida de paperetes, però, no va estar excempta de polèmica. La junta electoral li ha dendgat a Sandro Rosell la possibilitat d’accedir al cens electoral. No obstant, Ferrer i Benedito han acusat a Ingla de estar utilitzant el cens electoral i està trucant personalment als socis per demanar el seu vot. El mateix Ingla ha negat ja aquestes acusacions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa