Món Esport
Els candidats a la presidència del Barça donen suport a les seleccions catalanes
  • CA

Els candidats a la presidència del Barça mostren el seu suport a les seleccions catalanes. Tots quatre, Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito, han respòs a la iniciativa de la Plataforma Pro Seleccions catalanes i s’ha fotografiat amb la samarreta reivindicativa “Catalunya al mundial de Brasil”.

A més, els candidats han contestat un breu qüestionari amb algunes preguntes sobre les seleccions i els seu futur, en el qual es poden veure els matisos de cadascun d’ells. Sandro Rosell, per exemple, destaca que quan el Barça guanya, “guanya Catalunya”. Per a Marc Ingla, el Barça “ha de potenciar la seva imatge arreu fent senyera dels seus valors”. Jaume Ferrer, per la seva part, considera que cal “continuar com hem fet fins ara, ser catalans al món d’una forma desacomplexada i recolzar les institucions” mentre Agustí Benedito assegura que “recolzarà fermament les seleccions” si és president.

Amb tot, i a menys d’una setmana per les eleccions al club blaugrana, la Plataforma Pro Seleccions catalanes facilita la pàgina www.brasil2014.cat, on es podrà seguir l’evolució de la campanya “Catalunya al Mundial de Brasil 2014” amb la vista posada a una oficialització de la selecció catalana de futbol de cara a l’esdeveniment esportiu del país sudamericà.

Per a més informació: Especial Barça



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa