Els aficionats inunden Barcelona per rebre els tricampions

La celebració acaba amb una apoteòsica festa al Camp Nou

Gairebé un milió de culers ha sortit pels carrers de Barcelona des de primera hora de la tarda per rebre el Barça del triplet, l’equip que ahir es va coronar campió d’Europa, tancant una temporada històrica després d’aconseguir també els títols de Lliga i Copa del Rei.

La plantilla blaugrana, que ha aterrat a l’aeroport del Prat a les sis de la tarda, ha recorregut els principals carrers de la ciutat amb un autobús descapotable. Banderes penjades als balcons, milers de persones, amb samarretes, banderes, bufandes i altres distintius blaugranes han inundat la capital catalana per rebre els tricampions.

La celebració ha acabat amb una gran festa al Camp Nou. L’estadi ha quedat petit. “Ciutadans de Catalunya, ja la tornem a tenir aquí!”, ha dit l’entrenador blaugrana, Pep Guardiona, en referència a la Copa d’Europa. Un vídeo de resum dels millors moments de la temporada, càntics, parlaments de jugadors i equip tècnic, voltes d’honor i focs d’artifici han arrodonit una commemoració apoteòsica.

Nou comentari