Eleccions a tres?

A un dia d'acabar el termini per presentar les signatures, només Ferrer, Ingla i Rosell poden confirmar que han reunit les 2.095 firmes necessàries per presentar-se a les eleccions

Quan queden menys de 24 hores perquè tots els precandidats a la presidència del Barça presentin les signatures que els han d’obrir les portes a la campanya electoral, s’entreveu un escenari només format pels més forts, Jaume Ferrer, Marc Ingla i Sandro Rosell. I és que aquests són els únics precandidats que a hores d’ara han pogut confirmar que tenen les 2.095 signatures necessàries, mentre la resta d’aspirants manté el silenci fins l’últim moment, sense amagar la seva indignació pel fet que enguany no s’hagi pogut aprofitar cap dia de partit a l’estadi per sol•licitar el recolzament dels socis.

Ara bé, totes les precandidatures seguiran avui treballant de valent amb l’objectiu de capgirar els pronòstics. En un escenari com aquest és habitual que entre les precandidatures es mantinguin contactes per temptejar si alguna estaria disposada a pactar. Alexis Plaza i Santi Salvat ja han anunciat públicament que no ho pensen fer i que seguiran fins al final amb el seu projecte i al costat dels seus. “Ens estan arribant insinuacions en les últimes hores i la meva resposta segueix sent la mateixa. Som la tercera via i en el nostre projecte integrador caben totes les sensibilitats, però és un programa que defensarem amb honestedat i coratge fins al final”, va afirmar Salvat.

Amb tot, les precandidatures amb menys opcions alerten que una cursa electoral a tres pot estar centrada en els retrets i les acusacions mútues i es poden deixar de banda els programes electorals. “Això no afavoreix gens el club. Poden donar molt mala imatge si es passen el debat retraient-se coses els uns i els altres”, ha reflexionat un membre de l’equip de Salvat.

Per a més informació: Especial eleccions

Més informació

Nou comentari