Món Esport
El vici que Gerard Piqué ha aconseguit solucionar
  • CA

El central blaugrana Gerard Piqué ha confessat que li agrada “atiar” la rivalitat i l’espectacle que es genera entorn a un Barcelona-Reial Madrid i ha reconegut que aquest “enfrontament” és el que porta a tots dos clubs a estar sempre entre els més grans. “M’agrada aquesta rivalitat i considero que forma part de l’espectacle. És la gràcia del joc. La rivalitat Barça-Madrid és el que ens ha fet a un i a un altre equip estar sempre entre els més grans. Per això m’agrada atiar de tant en tant aquesta rivalitat. No és provocar per provocar”, va matisar en una entrevista en el número d’abril de la Revista GQ que recull Europa Press.

Respecte a la seva activitat a les xarxes socials, el central va aclarir que no se sent “més autèntic que els altres”. “Jo tinc clara quina és la meva forma de ser i em comporto d’acord amb ella”, va argumentar. El català també va donar importància a l’alimentació saludable que un jugador d’elit ha de seguir per mantenir-se al seu màxim nivell. “La veritat és que m’estic cuidant molt últimament. Amb els anys aprens sobre alimentació i sobre el teu propi cos”, va comentar. Va ser llavors quan va confessar un vici que ja ha pogut deixar.

“Al principi de la meva carrera, quan estava en el Manchester, podia sopar una borsa de Doritos i un pot de Nutella. Tranquil·lament. Però amb els anys t’adones que així no arribes. Que físicament no aguantes, que et lesiones més, que et trobes pitjor en el camp”, va reflexionar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa