Món Esport
El Vic nega que la renúncia a la Copa del Rei sigui pel nom
  • CA

El president del Club Patí Vic, Miquel Altimiras, ha desmentit avui la notícia que assegurava que la renúncia a organitzar la Copa del Rei es devia al nom de la competició. Segons el diari Marca, el president del club hauria dit: “Potser organitzarem la Copa del Rei quan es jugui amb un altre nom”. En declaracions a El Periódico, Altimiras assegura que tot i “no poder ocultar que a Vic hi ha un fort sentiment independentista”, els comentaris textuals van ser “informals”.

En un comunicat al seu web, el club explica que han renunciat a “l’organització pel fet que a la resta de clubs els hi ha semblat que era el millor per tot l’hoquei”. “El dret a organitzar-la li havia estat atorgat per la Real Federacion Española de Patinaje, juntament amb el dret a participar-hi, tal i com recullen les Bases de la competició”, afegeix la nota informativa.

El motiu, doncs, “ha estat la petició formal per part del plenari de la Associació de Clubs d’Hoquei, que estava en desacord amb la forma que s’havia produït aquesta designació”, després que se li hagi reconegut la “legitimitat” de la seva actuació.

El Club Patí Vic també assenyala que la unitat d’aquesta Associació “pot iniciar un camí cap a la autogestió de l’hoquei professional, i fa vots per a que en un futur no gaire llunyà puguem organitzar les nostres competicions sense tuteles federatives oficials”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa