Món Esport
El València descarta Paco Alcácer per jugar davant l’Eibar
  • CA

Robert Fernández, secretari tècnic del Barça, no tan sols va admetre, aquest divendres, l’interès del club català en el fitxatge de Paco Alcácer, sinó que va pronunciar un dels monosílabs més aclaridors dels últims mesos al voltant de la plantilla blaugrana. A la pregunta directa “és Alcácer o ningú?”, Robert no va dubtar: “Sí.”

 

Tan clara és la voluntat del Barça per incorporar el davanter de Torrent (València) i tan decidit es mostra el jugador per canviar la Ciutat Esportiva de Paterna per la Joan Gamper que, fins i tot, el seu equip ha decidit no fer-lo jugar més fins que es resolgui el seu futur més proper. I proper, evidentment, per la proximitat en el tancament del mercat de fitxatges, que conclourà el proper 31 d’agost a les 23:59 hores. És a dir, que el Barça i el València han d’arribar a un acord en un termini màxim de quatre dies, tenint pactades ja, verbalment, les condicions amb el golejador.

 

Per tots aquests motius, l’entrenador del conjunt xe, Pako Ayestarán, ha decidit deixar Paco Alcácer fora de la convocatòria i no asseure’l ni a la banqueta en la visita del seu equip a Ipurúa, per disputar la segona jornada de Lliga davant l’Eibar, un equip sempre difícil de batre al seu petit estadi. Alcácer ha viatjat al País Basc amb els seus companys però, finalment, no ha format part dels 18 homes amb possibilitat de participar durant els 90 minuts d’enfrontament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa