Món Esport
El Twente, proper rival del Barça femení a la Champions
  • CA

El sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que s’ha celebrat avui, ha emparellat el Barça amb un conegut rival: el FC Twente. D’aquesta manera, les blaugrana s’enfrontaran a l’equip holandès per segona temporada consecutiva en la mateixa ronda. El partit d’anada es jugarà al Miniestadi el 9 o 10 de novembre, mentre que la tornada es disputarà a Holanda el 16 o 17 del mateix mes. Els antecedents són favorables al Barça. El curs passat les blaugrana van eliminar el Twente guanyant ambdós partits, per 0-1 i 1-0, amb gols d’Olga Garcia. 

L’equip blaugrana es va classificar pels vuitens la setmana passada en eliminar el Minsk amb un resultat global de 5-1. El Barça va aconseguir un 0-3 en terres bielorusses i, sota una intensa pluja, un 2-1 al Miniestadi. La temporada passada les blaugrana van arribar a quarts de final, on van caure per la mínima (1-0) contra el PSG. 

 

Després de conèixer el rival, el tècnic Xavi Llorens s’ha mostrat optimista: “El Twente era un dels quatre possibles rivals que coneixem i això és un avantatge. Tot i així, hi ha hagut molts canvis a la plantilla i hem de valorar-los”. D’altra banda, l’entrenador també ha fet una crida per omplir el Miniestadi: “Amb l’anada al Miniestadi necessitem el suport del públic. Un bon resultat seria molt important”. Així doncs, el proper repte del Barça és repetir la gesta de la temporada passada.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa