Món Esport
El TSJM anul·la el plantejament urbanístic del Wanda Metropolitano
  • CA

 

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha declarat nul el plantejament urbanístic del Wanda Metropolitano, després d’acceptar el recurs presentat per l’Asociación Señales de Humo contra l’acord d’aprovació definitiva de la modificació puntual del PGOUM relativa al Parque Olímpico-Sector Oeste i el Estadio de la Peineta-Distrito de San Blas. Entén que es va actuar amb “arbitrarietat”. 

 

Com recull la sentència dictada per la secció primera de la sala del contenciós administratiu, l’associació va presentar el febrer un recurs contenciós administratiu contra aquest acord perquè es declarés no conforme a dret i s’anul·lés, en entendre que no es complia amb les exigències imposades per les diferents administracions i s’estaven cometent irregularitats

 

En el procés diguraven com a demandats l’Ajuntament i la Comunitat de Madrid i, un cop iniciat, va personar-s’hi l’Atlètic de Madrid, que va oposar-se a la demanada plantejada per Señales de Humo, una organització independent fundada el 2002 i formada per seguidors del club matalasser. L’Atlètic, per la seva part, ha manifestt la seva “tranquil·litat” davant l’aprovació del recurs i ha presentat la seva voluntat a la reformulació que haurà de fer-se del nou pla, i que correspon a les institucions públiques. El club madrileny, a més, ha afegit que està tranquil donat que va “abonar el preu de la mateixa parcel·la i la compra es va consolidar, i així consta en el Registre de la Propietat”. 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa