Món Esport
El tribunal antidopatge italià reobre la causa contra Guardiola
  • CA

El Tribunal Nacional d’Antidopatge, dependent del Comitè Olímpic Italià (CONI), ha reobert la causa contra l’exfutbolista i actual entrenador del Barça, Pep Guardiola, per presumpte dopatge durant la seva etapa com a jugador del Brescia. Guardiola va ser absolt el maig passat per la Cort de justícia federal de la federació italiana.

No obstant, el fiscal antidopatge del CONI, Ettore Torri, ha demanat la reobertura del cas, que serà examinat el 15 de setembre. Guardiola va ser absolt el 2007 pel Tribunal d’Apel•lació de Brescia i el maig de 2009 per la Cort de Justícia Federal de la Federació Italiana de Futbol.

Fonts del CONI han indicat que la Fiscalia Antidopatge considera “inacceptables” els motius que van determinar l’absolució del jugador per part de la justícia esportiva italiana i ha decidit apel•lar. “Els motius més específics pels quals no els considera acceptables es donaran el 15 de setembre”, han apuntat les mateixes fonts.

Al 2001, Guardiola va ser condemnat a quatre mesos d’inhabilitació, més una multa de 50.000 euros, pel Comitè de Disciplina de la Lliga Professional, després d’un suposat doble positiu per nandrolona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa