El TAU guanya el segon partit

Els bascos empaten la sèrie final de l'ACB i el Palau Blaugrana pot ser clau

El TAU Vitòria ha guanyat al Regal Barça (75-67) en el segon partit de la final de l’ACB i ha igualat a un la sèrie, que continuarà a Barcelona amb el tercer i quart matx que jugaran la setmana vinent.

En un partit intens, els bascos han demostrat la seva capacitat de saber patir fins el final i créixer davant l’adversitat, malgrat les lesions, amb una barreja de defensa, ordre i perseverança, liderada per Rakocevic i Mickeal.

El dos primers quarts han seguit el guió del primer partit: El TAU dominant durant els deu minuts inicials i els blaugranes reaccionant en el segon període fins aconseguir capgirar el marcador a favor.

No obstant, els bascos han rectificat l’acutació de dijous i han pres la iniciativa després del descans, quallant un espectacular tercer quart que ha fet vibrar el Buesa Arena. L’últim parcial ha estat una exhibició dels jugadors del TAU Splitter i Rakocevic, el màxim anotador del matx i amb dos triples en els instants finals.

Els bascos poden continuar somiant en aconseguir l’ACB. No obstant, els catalans tenen l’oportunitat de sentenciar la final al Palau Blaugrana.

Més informació

Nou comentari