El TAU guanya el segon partit

El TAU Vitòria ha guanyat al Regal Barça (75-67) en el segon partit de la final de l’ACB i ha igualat a un la sèrie, que continuarà a Barcelona amb el tercer i quart matx que jugaran la setmana vinent.

En un partit intens, els bascos han demostrat la seva capacitat de saber patir fins el final i créixer davant l’adversitat, malgrat les lesions, amb una barreja de defensa, ordre i perseverança, liderada per Rakocevic i Mickeal.

El dos primers quarts han seguit el guió del primer partit: El TAU dominant durant els deu minuts inicials i els blaugranes reaccionant en el segon període fins aconseguir capgirar el marcador a favor.

No obstant, els bascos han rectificat l’acutació de dijous i han pres la iniciativa després del descans, quallant un espectacular tercer quart que ha fet vibrar el Buesa Arena. L’últim parcial ha estat una exhibició dels jugadors del TAU Splitter i Rakocevic, el màxim anotador del matx i amb dos triples en els instants finals.

Els bascos poden continuar somiant en aconseguir l’ACB. No obstant, els catalans tenen l’oportunitat de sentenciar la final al Palau Blaugrana.