El somni de l’Uni Girona a l’Eurocup segueix ben viu (66-69)

Les noies d'Èric Surís perden, a Fontajau, l'anada de les semifinals contra el totpoderós Montpeller, però ho fan amb un marcador que ho deixa tot obert de cara a la tornada

L'Uni Girona haurà de remuntar a Montpeller si vol classificar-se per a la final de l'Eurocup.

L’Uni Girona haurà de remuntar a Montpeller si vol classificar-se per a la final de l’Eurocup. | @unigirona

L’Uni Girona haurà de remuntar el BLMA Montepeller si vol classificar-se per a la final de l’Eurocup femenina, la segona màxima competició entre clubs –només superada per l’Eurolliga– del bàsquet europeu. Les noies d’Èric Surís han estat superades per les franceses en un Fontajau a vessar que, no obstant això, ha presenciat com les heroïnes catalanes han estat a punt de culminar una remuntada de fins a 18 punts (66-69).

 

Era la il·lusió contra la veterania i, en aquests casos, la segona condició normalment sempre s’imposa a la primera. El Montpeller, un equip acostumat a jugar l’Eurolliga, s’ha refet del gran inici de l’Uni (que ha acabat guanyant de dos punts el primer quart) i ha aconseguit establir un avantatge de vuit punts al descans. Les franceses, de fet, no han afluixat el ritme i s’han arribat a col·locar a una distància de 18 punts a falta de només 10 minuts. Llavors, les gironines han tret totes les forces que els quedaven per reviure l’eliminatòria i arribar amb alguna opció al partit de tornada.

 

I axí ha estat. Tot i que algunes jugadores com Núria Martínez, Julia Reisingerova i Nadia Colhado arrossegaven molèsties i no han arribat al partit en les millors condicions físiques, l’Uni ha tret forces d’on no li quedaven per seguir somiant amb arribar a la final de l’Eurocup i no ha aconseguit guanyar el partit, però sí que ha reduït les distàncies i ha mantingut les seves opcions de cara al partit de tornada de la setmana vinent.

Nou comentari