Món Esport
El soci no respon a la crida de Robert Blanch
  • CA

El soci del Barça i president de l’Associació per la defensa dels drets dels socis, Robert Blanch, no ha superat les 50 de les 449 signatures necessàries per obrir un nou punt en l’ordre del dia de l’Assemblea General del proper 29 d’octubre al Palau Blaugrana. Una setmana després d’obrir l’oficina per a la recollida de signatures dels socis compromissaris, l’impulsor de la iniciativa contra Jordi Cases -per la querella presentada contra Sandro Rosell- no acompleix amb les expectatives.

Per aquest motiu, Blanch ha decidit instal·lar dues carpes a l’interior del recinte del Camp Nou per al proper dissabte, coincidint amb la celebració del partit entre el Barça i el Deportivo de la Corunya (16:15 hores). Tot i això, el soci necessita complir amb un dels dos requisits per obrir un nou debat a l’Assemblea: la signatura del 10% dels compromissaris (d’un total de 3.570) o un 3% dels socis amb dret a sufragi passiu (majors de 18 anys i amb una antiguitat de 5 anys de carnet). En aquests moments, de les prop de 50 signatures, els compromissaris no arriben a la meitat.

 

D’altra banda, Robert Blanch es mostra descontent amb el club blaugrana pel tracte rebut en els darrers dies. Segons el soci impulsor de la recollida de signatures, el “Barça ens fa boicot, no vol enviar les cartes als compromissaris”. Un enviament de cartes que, tal i com va explicar en una entrevista per a El Món, estaria disposat a pagar, tal i com farà amb les carpes del proper dissabte, amb les quals l’entitat blaugrana ingressarà 1.000 euros per cadascuna.

Ara, Blanch disposa de 13 dies per aconseguir les signatures necessàries. El soci haurà de presentar la documentació amb els suports abans del proper 24 d’octubre, és a dir, cinc dies abans de la celebració de l’Assemblea General Ordinària, tal i com marquen els estatuts de l’entitat catalana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa