El Sevilla fa història i elimina el Manchester United de Mourinho (1-2)

Dos gols de Ben Yedder mancant quinze i onze minuts pel final del partit han classificat, de manera històrica, el Sevilla pels quarts de final de la Lliga de Campions (1-2). El de Vincenzo Montella han deixat a la cantonada, en una eliminatòria en la qual han estat molt superiors, a tot un Manchester United dirigit per Jose Mourinho, campió d’Europa amb el Porto l’any 2004 i amb l’Inter el 2010.

Fins el primer gol de Wissam Ben Yedder, mancant quinze minuts pel final del partit, el Sevilla havia dominat i havia merescut el triomf. Tot i haver tingut la possessió de la pilota i no haver passat grans sofriments, els andalusos han sabut què significa Old Trafford i un Manchester United obligat a vèncer. En només dues aproximacions i gràcies a les embestides guiades per les seves amenaces aèrees -Fellaini i Lukaku-, els locals han disposat de dues claríssimes ocasions per avançar-se en el marcador. Però Sergio Rico ha fet, aquest dimarts a Old Trafford, un partit similar a l’executat per David de Gea al Pizjuán.

I en la segona part, qui havia merescut la victòria se l’ha enduda. Amb el United essent poruc, sabent que un error el podia condicionar i perjudicar, els de Mourinho no han fet mal als sevillans. Tot el contrari d’allò que ha buscat el Sevilla. I Ben Yedder, en quatre minuts, ha deixat sentenciada l’eliminatòria.

El francès, que acabava d’entrar a la gespa, ha posat els pèls de punta als afeccionats dels red devils en les dues primeres pilotes que ha tocat. En el 75, un xut perfecte ha colpejat el plantejament de Mou; i en el 79, un còrner mal defensat pels locals ha permès Ben Yedder fer el segon amb un cop de cap dins l’àrea petita. El Manchester United n’havia de fer tres. Tot i el gol de Romelu Lukaku en el 82, també en un llançament de còrner, els tricampions d’Europa no han pogut remuntar i el Sevilla serà, fent història, al bombo dels quarts de final de la Lliga de Campions.