Món Esport
El ridícul uniforme d’Espanya als Jocs Olímpics
  • CA

Des que es va conèixer l’equipació de la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Londres 2012, aquesta ha rebut una gran allau de crítiques i comentaris força negatius a les xarxes socials.

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) va encarregar el disseny dels vestits a una empresa russa, Bosco Sport, però l’equipació no ha agradat ni tan sols als esportistes.

Així, l’atleta de 100, 200 i 600 metres, Ángel D. Rodríguez, va penjar fa uns dies una foto de l’equipació a Twitter, assegurant que “en veure-la, només he pogut dir: ‘Bailar, bailar, bailarrrrrrr. Booooomba'”, fent referència a la indumentària habitual de King África. Tot i que més tard va dir que li estava agradant.

El porter d’handbol, José Javier Hombrados, també s’ha pronunciat en un sentit similar, assenyalant que “ningú es perdrà, a la Vila”. L’especialista en salt d’alçada, Ruth Beitia ha estat encara més contundent: “Mare de déu, quina vergonya!”. La tenista Anabel Medina ha dit que amb aquesta roba “semblarem les hostesses de singapour airlines”.

El de la foto, el piragüista català Saúl Craviotto, ha estat l’últim en pronunciar-se, penjant al seu Twitter la foto i afirmant “més val que no opini. Us ho deixo a vosaltres”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa