Món Esport
El Reus, campió del Mundial de clubs davant el Barça (1-0)
  • CA

L’esport té aquestes coses: l’exjugador sol donar molts problemes al seu antic equip. Aquesta màxima s’ha tornat amb el ‘Negro’ Páez, que al juliol de l’any passat va decidir abandonar el Barça i fitxar pel Reus Deportiu, on el valoraven més i per més anys. Avui Paéz ha estat l’heroi del seu equip després de marcar als deu segons de la pròrroga un “gol d’or”. Així, el Reus s’ha proclamat per primer cop campió del Mundial de clubs a casa davant el Barça (1-0).  Curiosament el tècnic del conjunt reusenc, Carlos Figueroa, també ho va ser dels blaugrana.

La final catalana de la segona edició del Mundial de Clubs ha sigut un partit intens i ple d’ocasions de perill, encara que cap dels dos equips ha estat capaç de marcar un gol durant els 50 minuts reglamentaris. El Barça ha dominat gran part del partit, però no ha tingut l’encert necessari. Gil, Borregán i Panadero han pogut posar per davant el conjunt blaugrana.

L’equip barcelonista ha estat també víctima dels nervis, quan poc abans d’arribar a la pròrroga ha protestat iradament una possible pena màxima a la seva àrea i això ha acabat costant la cartolina vermella a Carlos López. En els primers instants del temps afegit, tan sols deu segons, “Negro” Páez ha resolt el partit amb un a jugada sensacional, després d’interceptar una bola al centre de la pista.

En el partit pel tercer i quart lloc, el derbi italià entre el fins ara campió mundial, el Bassano, s’ha resolt a favor d’aquest en imposar-se al Valdagno per 4-1.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa