El Reial Madrid veu una mà negra en la sanció de la Comissió Europea

El Reial Madrid creu que hauria d’haver cobrat més diners per part de l’Ajuntament de Madrid en la permuta d’uns terrenys que li van reportar 22,7 milions d’euros, 18,4 milions més del que indica la taxació oficial de la Comissió Europea. L’ens de Brussel·les ha publicat, aquest dilluns, un informe en el qual insta els consistori madrileny a cobrar aquests 18,4 milions que l’anterior govern d’Albert Ruiz Gallardón va pagar a l’entitat blanca l’any 2011.

Segons un comunicat publicat aquest dilluns a la tarda, el conjunt de la capital afirma que “qualsevol altra fórmual de compensació li hagués costat a l’Ajuntament pràcticament el doble de la valoració de la parecel·la” i indica que, fins i tot, “el Reial Madrid ha estat infracompensat en més de 7,5 milions d’euros”.

La Comissió Europea assegura que els terrenys tenien un valor de 4,3 milions d’euros i que, per tant, el club es va beneficiar d’una nova taxació que li va reportar 18,4 milions injustificats. Ara, el Reial Madrid mira cap a Barcelona. Segons diu el tercer punt del comunicat, “sorprèn que la Comissió Europea s’hagi servit per dictar la seva ressolució d’una valoració feta per un estudi d’arquitectes de Barcelona, amb poca experiència en taxacions similars, en general, i quasi nul·la a la ciutat de Madrid”.Nou comentari