Món Esport
El Reial Madrid i el PSG ja esperen el Barça
  • CA

La propera setmana, el Barça pot segellar la classificació pels quarts de final de la Champions League, amb un atractiu partit dimecres 16 de març al Camp Nou davant l’Arsenal. Els blaugrana arribaran a la tornada amb una bona renda aconseguida a Londres, amb un 0-2 que no ha de fer patir els culers, i amb totes les possibilitats de disputar els quarts de final per novena vegada consecutiva.

Els de Luis Enrique han de superar l’Arsenal si volen seguir a la màxima competició europea de clubs, tal i com ho han fet quatre equips aquesta setmana. El sorteig del proper divendres 18 de març serà pur, és a dir, que els vuit equips classificats es podran enfrontar entre ells, sense condicionants per ser del mateix país o per haver-se trobar en l’anterior fase de grups.

Per tant, si el Barça aconsegueix la classificació, pot quedar emparellat amb el París Saint-Germain, el Wolfsburg, el Benfica o el mateix Reial Madrid, que ja esperen rival. Evidentment, el Reial Madrid és l’equip amb més renom dels quatre, i un clàssic entre els catalans i els madrilenys seria enormement atractiu, però qui millor ha jugat a futbol d’aquests quatre conjunts és el PSG.

Els francesos han eliminat el Chelsea amb dos partits de molt mèrit. Tot i cometre greus errors defensius, tan en l’anada, com en la tornada, sempre han buscat tenir la pilota, mantenir-la, dominar el partit i crear ocasions en base a la qualitat dels seus homes ofensius. Thiago Motta i Verratti -l’italià no va disputar la tornada- busquen la sortida pausada i amb intel·ligència; Lucas Moura i Di María acceleren el joc en tres quart de camp, i Zlatan Ibrahimovic posa la cirereta en un atac implacable. El suec, a mesura que passen els anys, es converteix en un jugador més participatiu i més decisiu pel grup.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa