El Reial Madrid atropella l’Osasuna en el retorn de Cristiano Ronaldo (5-2)

L’Osasuna no ha realitzat un mal partit, sobretot pel que fa la intensitat, la valentia i la intenció ofensiva demostrada. L’equip d’Enrique Martín ha donat la cara al Bernabéu i no ha abaixat els braços ni quan el Reial Madrid s’ha situat cinc gols a zero al marcador. Els blancs han estat una piconadora (5-2) i han sentenciat el partit ja a la primera part, després que Cristiano Ronaldo, Danilo i Sergio Ramos fessin els tres gols madridistes.

El davanter portuguès i màxim candidat a aixecar la seva quarta Pilota d’Or el proper mes de gener ha inaugurat el marcador amb una definició ben senzilla. Una bona passada llarga de Danilo l’ha aprofitada Gareth Bale, en clar fora de joc, per assistir Ronaldo que, tot sol i sense oposició, només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Ha estat el primer gol de Cristiano aquesta temporada, després dels més de 60 dies sense vestir-se de curt, recuperant-se d’una lesió muscular.

L’Osasuna no ha reculat i ha buscat la porteria rival. Fins i tot, els vermells han rematat al pal en la jugada anterior al segon gol del Reial Madrid. De l’empat navarrès, els blancs han passat a multiplicar la seva diferència. El gol, obra de Danilo, després d’una mala sortida del porter Nauzet. I just abans del descans, Sergio Ramos ha rematat de cap un còrner servit per Kroos.

El Reial Madrid ha estat molt superior a l’Osasuna. Liderat per Luka Modric, l’equip madrileny ha fet petit el seu rival i ha ampliat el seu avantatge amb dos nous gols anotats en l’inici de la segona part. Pepe, també de cap, i el mateix Modric, amb un xut des de fora l’àrea -amb fora de joc previ de Morata-, han allargat la diferència. Però tal i com havia fet a la primera part, l’equip pamplonès no s’ha rendit i ha buscat el gol de l’honor per marxar amb el cap ben alt del Bernabéu. I no només n’ha fet un, sinó dos. Primer, amb un cop de cap del vigatà Oriol Riera i, posteriorment, amb un altre remat de cap de David Garcia. Partit entretingut al Bernabéu i el Reial Madrid, que segueix sumant de tres en tres.