El Reial Madrid atropella el Getafe sense oposició (1-5)

Karim Benzema, Isco, Gareth Bale, James Rodríguez i Cristiano Ronaldo han donat la victòria a un Reial Madrid al qual no li ha calgut cap esforç per derrotar un Getafe submís, que ha fet honor a la seva última posició a la classificació de la Lliga BBVA. Els homes de Zidane, que venien de remuntar l’eliminatòria de quarts de final de la Champions League davant el Wolfsburg, no han tingut oposició sobre el terreny de joc i han aconseguit una victòria tan plàcida, com important.

Amb un Getafe inoperant i inofensiu, la primera part ha servit als blancs per deixar el partit sentenciat i sense cap opció per a un equip que s’enfonsa com a cuer de la Lliga, a dos punts de la salvació, però amb un partit més que la resta dels seus rivals directes. Un gol de Benzema, amb una definició en semi-errada, però després d’una brillant assistència de James, ha situat el Reial Madrid per davant al marcador a la mitja hora.

Després de reclamar fins a dos penals inexistents, Cristiano Ronaldo ha enviat una pilota al pal que hagués pogut significar el gol 31 del portuguès a la Lliga. El davanter blanc ha hagut d’esperar fins el temps afegit, amb el Getafe totalment superat, per celebrar-lo. Abans del descans, Isco ha definit amb l’exterior del peu dret una bona passada en profunditat de Benzema.

El francès ha tornat a assistir, aquesta vegada a Gareth Bale, perquè el galès fes el tercer davant el porter Guaita. Poc abans del final del partit, el Getafe ha reduït distàncies amb un golàs de Pablo Sarabia, mitjapunta format a les categories inferiors del Reial Madrid. Però el gol local ha estat un miratge. Ja en el temps afegit, James Rodríguez i Cristiano Ronaldo, tot sols i davant la passivitat de la defensa, han fet els dos darrers gols.

La victòria deixa el Reial Madrid empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid, que jugarà diumenge a les 18:15 hores al Calderón, davant el Granada; i a un del Barça, que es veurà les cares amb el València, també diumenge, a les 20:30 hores al Camp Nou.