Món Esport
El Regal Barça derrota el Madrid i revalida la Copa del Rei
  • CA

El Regal Barça s’ha proclamat campió de la Copa del Rei de bàsquet després de derrotar el Reial Madrid en la final, disputada al Pavelló d’Esports de la Comunitat de Madrid. El partit ha estat d’allò més igualat en els dos primers quarts, i el marcador al descans ha estat d’empat a 30. Navarro, defensat per Prigioni, no ha anotat cap punt en els dos primers quarts.

Però en el tercer quart, el Barça ha començat a dominar. Amb Anderson molt efectiu en atac i Víctor Sada contundent en defensa, els homes de Xavi Pascual han agafat la iniciativa en el marcador i ja no l’han deixat anar. La lesió de Ricky Rubio, que s’ha torçat un turmell i només ha pogut tornar a la pista en els últims instants, no ha variat el guió.

Els d’Ettore Messina, que ja fa 19 anys que no aixequen la Copa, han acusat els nervis i tot i que han lluitat fins al final no han pogut remuntar. Els blaugranes han revalidat el títol de Copa per segon any consecutiu, una fita que no aconseguia el mateix equip des del 1988. Alan Anderson, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador del partit i ha estat escollit de forma merescuda com a MVP de la final. Mirotic, tot un talent de 20 anys, ha deixat la seva empremta amb dos triples que han inquietat els de Pascual, però, en la jugada següent, la increïble cistella de Morris ha destapat l’eufòria barcelonista.

Sandro Rosell ha gaudit a la llotja de la victòria blaugrana al costat del president del Madrid, Florentino Pérez, que no podia amagar la seva desil·lusió per una nova derrota davant l’etern rival. Roger Grimau ha cedit a Gianluca Basile, lesionat, l’honor d’aixecar la Copa, la número 22 de la història de la secció de bàsquet blaugrana i que empata en el palmarès amb el Reial Madrid.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa