Món Esport
El Regal Barça conquereix Europa
  • CA

El Regal Barça s’ha emportat l’Eurolliga per segona vegada en la seva història. En aquesta ocasió l’escenari ha estat París i els de Xavi Pascual han fet història derrotant de manera contundent a l’Olympiacos grec per 86 a 68. La ciutat que sempre havia donat l’esquena a l’equip blaugrana no ha estat cap impediment per un conjunt que ha sortit molt centrat des de bon principi. Així, ni els precedents negatius de 1991 i 1996, ni tant sols el sempre complicat Olympiacos han pogut impedir que el Regal Barça hagi aixecat la copa de campions d’Europa.

I és que com ja és habitual aquesta temporada, els blaugranes han ratllat la perfecció i en un partit extraordinari han doblegat el gegant grec. L’equip, liderat per un inspiradíssim Joan Carles Navarro i un elèctric Ricky Rubio, no ha renunciat a l’espectacle ni a la fermesa defensiva, aspectes claus per repetir la proesa de 2003 al Palau Sant Jordi, quan els blaugranes van guanyar al Benetton Treviso per 76-65.

Sota l’atempta mirada de Joan Laporta i de cinc representants de l’equip de futbol blaugrana -Carles Puyol, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Gerard Piqué i Bojan Krkic- que han volgut donar suport als seus companys de la secció de bàsquet, el Regal Barça ha deixat en evidència un dels conjunts que enguany ha invertit més en crear una plantilla competitiva. Malgrat tot, els de Xavi Pascual han fet un partit rodó i en cap moment han vist perillar el títol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa