El Real Madrid tampoc convenç el Jutge Únic i quedarà eliminat

Finalment, el Jutge Únic de Competició de la Federació, Francisco Rubio, ha desestimat les al·legacions que va presentar l’equip blanc i ha acabat sancionant-lo amb la seva eliminació de la Copa del Rei. Els fets es remunten en el partit que es va celebrar dimecres 3 de desembre entre el Reial Madrid i el Cádiz Club de Futbol al Ramón de Carranza, quan els gaditans van denunciar els madrilenys per una mala alineació del jugador blanc Denis Cheryshev, que havia de complir un partit de sanció per acumulació d’amonestacions a la Copa del Rei de l’anterior temporada, quan formava part del Villarreal.

El Real Madrid va presentar al·legacions i s’excusava amb l’article 41 del Codi disciplinari de la RFEE, on explica que una sanció no és efectiva fins que no es comunica personalment al futbolista afectat, i a això es va aferrar Florentino Pérez ahir, dijous 3 de desembre, declarant que la Federació no havia comunicat ni al jugador ni al club blanc la sanció.

De nou, el Real Madrid vol recórrer la sanció al Comitè d’Apel·lacions, i en cas que aquest òrgan tampoc els donés la raó, es presentarien al Tribunal Administratiu de l’Esport, l’organisme esportiu de l’ordre jurídic de l’Estat.

Nou comentari