El proper dimarts, reunió per escollir l’arquitecte del Nou Camp Nou

El jurat, format per membres de la junta blaugrana, del Col·legi d'Arquitectes i de l'Ajuntament de Barcelona, es reunirà el proper dimarts per seleccionar els despatxos guanyadors

El Barça va presentar dimarts passat dia 1 de març el projecte guanyador del Nou Palau Blaugrana, una de les peces arquitectòniques que formaran part del nou Espai Barça, el projecte més ambiciós dels mandats de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. Una setmana després, el proper dimarts 8 de març, el club pretén fer oficial el projecte guanyador del Nou Camp Nou.

El jurat, compost per quatre membres de la junta directiva blaugrana (Josep Maria Bartomeu, Susana Monje, Jordi Moix i Emili Rousaud), tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, un membre de l’Ajuntament de Barcelona i l’arquitecte Juan Pablo Mitjans, fill de Francesc Mitjans, arquitecte que va dissenyar l’actual estadi, deliberaran dimarts vinent per triar, de forma definitiva i si es compleixen els terminis previstos, els estudis guanyadors.

El mateix dimarts, el club té previst comunicar oficialment els equips seleccionats per dur a terme el projecte arquitectònic del Nou Camp Nou. A petició del Barça, els equips havien d’estar formats per un estudi internacional i un de local.

Els vuit equips finalistes, i que opten al millor projecte, són: AECOM B720 Arquitectes, AFL Mateo Arquitectura, Arup Sport Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill, BIG IDOM BAAS Arquitectes, GENSLER Sport  OAB, HKS COX Batlle i Roig Arquitectes, NIKKEN SEKKEI Arquitectes i POPULOUS Mias Arquitectes RCR Arquitectes.

Més informació

Nou comentari