El passat ‘antimadridista’ de Rafa Benítez

El diari Mundo Deportivo ha publicat una imatge de Rafa Benítez quan era entrenador d’Osasuna i amb una bufanda on s’hi pot llegir la paraula ‘Antimadridista’. Just quan s’acaba de saber l’eliminació de la Copa del Rei per alineació indeguda del Reial Madrid, les xarxes han fet córrer aquesta suposada foto, just de la temporada 1996/97, quan Benítez era l’entrenador de l’equip de Pamplona a segona divisió. De fet, tan sols hi va ser fins a la jornada nou, quan va ser destituït.

Per tothom és coneguda l’antipatia que té bona part de l’afició “rojilla” al Reial Madrid, però es dóna la circumstància que els primers passos de Benítez com a entrenador van ser en les categories inferiors del club blanc. Després, va anar a parar al Valladolid i va passar per Osasuna, Extremadura i Tenerife, abans de triomfar a la banqueta del València.

No són pas els millors moments de l’entrenador nascut a Madrid, que es mostrava emocionat el dia de la seva presentació i veu ara com un error del club els deixa fora de la Copa del Rei, mentre que a la lliga són ja a sis punts del Barça.

Nou comentari