Món Esport
El Nàstic deixa escapar dos punts en la lluita per l’ascens (1-1)
  • CA

El Nàstic no ha pogut sumar els tres punts aquest diumenge, en un partit clau en la lluita per l’ascens a Primera Divisió. Els de Vicente Moreno han rebut la Ponferradina a un Nou Estadi que ha tornat a mostrat una fantàstica entrada, amb 7.272 espectadors disposats a animar el seu equip per aconseguir mantenir-se en la zona de play-off.

Tot i això, el partit no ha pogut començar pitjor. Sense temps per ni tan sols col·locar-se sobre el terreny de joc, la Ponferradina s’ha avançat amb un gol involuntari del català Xavi Molina, que ha desviat a la seva pròpia porteria una centrada sense perill aparent. El Nàstic, però, no ha abaixat els braços i s’ha disposat a remuntar el partit amb totes les forces. Els Tarragonins no volien, per res del món, sortir de les posicions privilegiades i han pressionat l’àrea dels visitants durant tota una primera part en la qual la precipitació per empatar ha provocat diverses pèrdues en posicions compromeses.

El màxim golejador de l’equip català, José Naranjo, ha igualat l’enfrontament només iniciada la segona part, amb més de 40 minuts per davant per aconseguir la victòria i amb l’afició bolcada per acabar sumant els tres punts. Però finalment no ha estat possible i el Nàstic ha deixat escapar dos punts importantíssims, a casa i davant un rival que segueix lluitant per evitar les posicions de descens.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa