Món Esport
El missatge de Luis Enrique a la junta: no tinc banqueta
  • CA

Calia una reacció i no hi ha hagut reacció. Calia guanyar i no s’ha guanyat. Calia recuperar sensacions i sí, s’han recuperat en els vint primers minuts de partit, però s’han esvaït amb el primer gol del València al minut 26. El Barça és a punt de llençar per la borda una Lliga que tenia pràcticament guanyada fa tres setmanes, just abans de la visita del Reial Madrid al Camp Nou. Deu i tretze punts de diferència no han servit per a res; ara ja només se salva pel goal average respecte l’Atlètic de Madrid, amb qui està empatat a la classificació.

Luis Enrique ha demostrat haver sofert un atac de pànic a una reacció adversa de l’Estadi blaugrana i ha decidit deixar els noranta minuts a la banqueta el lateral dret Dani Alves. L’onze de gala estava disponible -i calia utilitzar-lo-, però el tècnic no es podia permetre una xiulada del públic al millor lateral dret dels darrers anys. Sergi Roberto ha comès dos errors defensius greus que han costat els dos gols del València i Luis Enrique no s’ha atrevit a substituir-lo, quan Alves es feia més necessari.

El polivalent canterà tampoc s’ha incorporat amb èxit a l’atac i no s’ha entès amb els seus companys alhora de crear jugades de perill. El millor col·lega de Messi és Dani Alves -ho han demostrat durant vuit anys-, i ni sabent-ho Luis Enrique l’ha fet entrar. Ni tan sols l’ha fet escalfar. Tampoc ha fet escalfar cap altre jugador, en un missatge directe i molt clar cap a la junta directiva i cap a la direcció esportiva liderada per Robert Fernández: no tinc banqueta. Això ha semblat voler dir l’entrenador blaugrana no trobant solucions al seu darrere.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa