Món Esport
El Manchester City, davant un gran repte històric
  • CA

Manuel Pellegrini afronta aquest vespre, com a tècnic d’un projecte iniciat el setembre del 2008, el repte més important de la història del Manchester City. Aquesta és la primera vegada que l’equip skyblue arriba a unes semifinals de la Lliga de Campions i, per tant, l’única en els seus 122 anys de vida que disputarà 180 minuts -o 210 en cas de pròrroga- amb l’objectiu d’accedir a la final de la competició de clubs més prestigiosa d’Europa.

L’Etihad Stadium de Manchester viurà aquest dimarts una nit històrica. L’equip obrer de la ciutat rebrà al seu estadi el deu vegades campió continental, en una jornada per al record. El Reial Madrid de Zinedine Zidane, teòricament recuperat d’una profunda crisi esportiva i institucional i amb la confiança plena després de vèncer al Barça al Camp Nou, arriba a Greater Manchester disposat a tancar l’etapa de Pellegrini a la banqueta citizen sense la tan desitjada Copa d’Europa.

L’entrenador xilè, campió d’una de les úniques quatre lligues del Manchester City, te l’última oportunitat de fer història a la Lliga de Campions amb l’equip skyblue, en la seva última temporada a la banqueta britànica i just abans de l’arribada de Pep Guardiola, l’aposta definitiva de Ferran Soriano i Txiki Begiristain al capdavant de la gestió del club.

Els dubtes en defensa i els problemes al mig del camp en fase destructiva han quedat aparcats i l’afició del City només pensa en què la parcel·la ofensiva posi contra les cordes un Reial Madrid tou i vulnerable. Kevin de Bruyne i Sergio Kun Agüero, les principals estrelles del conjunt citizen, encaren les semifinals de la Lliga de Campions amb la moral altíssima, després d’unes darreres setmanes de recuperació futbolística i de demostració golejadora.

El Reial Madrid arriba també en plena forma. Gareth Bale, plenament recuperat de la lesió, no serà l’únic titular habitual que serà a la gespa de l’Emirates. Karim Benzema i Cristiano Ronaldo van entrar dilluns a la convocatòria, després dels dubtes físics dels darrers dies, i estaran a punt per saltar al terreny de joc i lluitar per la segona final blanca en tres anys. S’espera un enorme partit de futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa