El Madrid tampoc acusa el Virus FIFA (1-6)

El Madrid tampoc ha sucumbit al virus FIFA i ha guanyat (1-6) al Betis al Benito Villamarín. Una bona versió de l’equip blanc, amb Cristiano Ronaldo de nou com a pitjor jugador, ha passat per sobre dels andalusos amb molta facilitat.

Varane ha obert la llauna al minut quatre rematant una falta lateral al fons de la xarxa d’Adán, l’exporter del Madrid que va substituir Casillas a l’època Mourinho. No ha estat la millor nit del porter beticista, que ha encaixat una mà de gols.

Cristiano però, no ha aconseguit rematar al fons de la porteria una centrada al segon pal, quan només l’havia d’empènyer, típica jugada que el de Madeira acostumava a engaltar de manera infal·lible.

Ha estat Benzema, al minut 31, qui ha obert l’escletxa al marcador i després Marcelo i Isco els que han sentenciat.
Els blancs han marxat 0-4 al descans, seguint la màxima de Zidane, que els dies previs havia demanat més intensitat. El quart gol ha estat un contraatac de manual, d’aquells que s’haurien de passar a les escoles de futbol.

Tímida reacció

Cejudo ha marcat l’únic gol del Betis (55′) per atiar una tímida reacció que s’ha encarregat d’apagar Isco amb un golàs. El malagueny ha controlat una centrada de Cristiano per Benzema a la frontal de l’àrea i amb la cama dreta l’ha col·locat a l’escaire, lluny d’on pogués aturar-la Adán.

Cristiano, desaparegut

Al portuguès no li surt absolutament res. Ni empeny pilotes, ni crea perill amb xuts llunyans. Alenteix el ritme atacant i no marxa en u contra u. És cert que ha anotat l’intrascendent 1-6, però el seu nivell futbolístic està molt lluny del que se li demana.

Cristiano ha arribat a l’època final de l’any en un estat de forma deplorable i avui en dia, és més un problema que una solució pel seu equip.