Món Esport
El Madrid es queda amb la Copa
  • CA

El Reial Madrid de Mourinho ha trencat l’estadística del Barça de Guardiola en les finals i ha guanyat als culers en la final de la Copa del rei. Els blancs, gràcies a un gol de Cristiano Ronaldo en la primera part de la pròrroga, han aixecat la 18a Copa del Rei de la seva història. Un trofeu que no conquerien des de l’any 1993.

Els blaugranes han estat fidels a la seva identitat, però a Mestalla no han estat encertats. La primera part ha tingut color blanc, ja que la posada en escena del Madrid i les continues interrupcions del joc han descol•locat els catalans.

La segona part, ha estat cent per cent culer, tot i que cap dels dos conjunts ha estat capaç de moure el marcador, especialment gràcies a les intervencions de Casillas. Els aficionats s’anaven posat nerviosos, els jugadors també i finalment s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps de pròloga, un cop de cap de Cristiano Ronaldo ha desnivellat la balança i el temps ha jugat en contra i, tot i els esforços, els culers no han pogut canviar el marcador.

Malgrat els decibels de la megafonia, aquesta vegada els xiulets contra l’himne espanyol i en el moment de l’entrada del rei també s’han sentit.

La crònica del partit minut a minut al Singular Digital
La temporada del Barça al Singular



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa