El Madrid es llepa les ferides davant l’Eibar (4-0)

El Reial Madrid necessitava recuperar la confiança perduda a Wolfsburg per encarar, en la millor de les mentalitats possibles, la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant l’equip alemany. Després d’una important victòria al Camp Nou, els de Zidane es van estavellar quan més enlairats se sentien, amb les conseqüències que aquella patacada a la Champions ha pogut portar.

Aquest dissabte, els blancs han vençut a l’Eibar al Santiago Bernabéu (4-0), en un terreny de joc carregat de suplents. La Lliga es va animar la setmana passada, o això s’ha venut des de Madrid, amb la qual cosa el partit davant l’equip basc significava quelcom més que un tràmit per a Zidane, que no ha fet descansar Cristiano Ronaldo, però sí els seus companys.

Keylor Navas, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Bale i Benzema han descansat -el francès per lesió-, juntament amb el sancionat Sergio Ramos, encara que l’equip merenga no ho ha notat. Als dos minuts, James Rodríguez ha fet, de falta, el primer del Reial Madrid. Sense que l’Eibar pogués reaccionar, Lucas Vázquez i Cristiano Ronaldo han sentenciat en els minuts 18 i 19, mentre que Jesé Rodríguez ha fet el quart en el 39, abans d’un descans que ja ha estat definitiu. La segona part no ha existit. Els bascos han intentat apropar-se a la porteria blanca, però dues bones intervencions de Casilla i un remat al pal de Sergi Enrich han estat les úniques bones arribades.

Al contraatac i en només la primera part, el Reial Madrid ha fet la feina que se li havia encomanat. Ronaldo segueix sumant -i ja en són 30-, en una jornada on Luis Suárez no podrà competir-li el pitxitxi, i el conjunt madridista se situa a quatre punts del Barça. Ara, als blaugrana els tocarà fer la feina a Anoeta si no volen patir de debò.