Món Esport
El Madrid destitueix Schuster a quatre dies de visitar el Camp Nou
  • CA

Bernd Schuster ha estat destituït com a entrenador del Reial Madrid, el seu substitut serà l’ex-entrenador del Sevilla i el Tottenham, Juande Ramos. Pedja Mijatovic, director esportiu del club madrileny, havia aconsellat l’operació al president Ramón Calderón que ha pres la decisió. Juande Ramos va ser destituït fa pocs mesos del Tottenham després que l’equip anglès baixés fins les últimes places de la Premier League. L’ex-entrenador del Sevilla, es presentarà avui mateix al Santiago Bernabéu i dirigirà el seu primer entrenament aquesta mateix tarda.

Juande Ramos serà l’encarregat d’agafar les regnes d’un equip immers en una crisi de joc i resultats agreujada per les lesions d’alguns dels seus jugadors clau. No obstant això, el tècnic espanyol no té un paper fàcil. Debutarà demà en lliga de Campions davant el Zenit de Sant Petersburg i, aquest dissabte, l’espera un Barça en estat de gràcia al Camp Nou.

Schuster deixa el Madrid després d’una temporada i mitja en la que ha aconseguit un títol de lliga. L’equip blanc es troba en cinquena posició, a 9 punts del líder, el Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa