Món Esport
El Madrid debuta amb mala imatge
  • CA

El Reial Madrid 2015-2016 ha debutat amb un empat contra la Roma italiana, en un partit disputat aquest dissabte a Melbourne. El nou tècnic blanc, Rafa Benítez, s’ha estrenat a la banqueta amb un zero a zero que ha provocat algunes crítiques en el primer matx de la pretemporada. 

Les millors ocasions les ha tingut l’equip italià, en un partit amistós que ha servit perquè el jove jugador blanc Martin Odegaard saltés al terreny de joc com a titular amb només 16 anys. També s’han estrenat amb la samarreta del Reial Madrid els fitxatges Danilo i Lucas Vázquez, que ha tingut una de les poques ocasions de l’equip espanyol.

El porter blanc, Keylor Navas -titular després del comiat d’Iker Casillas, i amb Kiko Casilla acabat d’aterrar al club-, ha suat per aturar les ocasions de Totti. Finalment, el partit l’ha perdut el Reial Madrid, ja que en la tanda de penals la Roma s’ha endut la victòria. S’han xutat 14 penals, i només va fallar Lucas Vázquez, el nou jugador del Reial Madrid.

La premsa espanyola ha destacat que l’equip blanc va tenir un “debut fred” i que Benítez ha tingut una estrena “nul·la”. Mala imatge en el primer partit del nou Reial Madrid, sense fitxatges gal·làctics -de moment-.

Per cert, l’exblaugrana Keita, ara a la Roma, li ha tornat a negar la salutació al defensa portuguès del Madrid Pepe. Keita va acusar Pepe de dir-li “mono” en la Supercopa espanyola del 2011, que van jugar Barça i Reial Madrid.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa