El Madrid, a les semifinals de la Champions

El Madrid ha patit, però finalment ha pogut superar l’Atlètic per 1-0 amb un gol de Chicharito al minut 88 del partit. D’aquesta manera, el conjunt blanc es classifica per a les semifinals de la Champions i entrarà aquest divendres en el bombo definitiu (12 h, Nyon) amb el Barça, el Bayern de Munic i la Juventus, que ha fet bo l’1-0 de l’anada a Mònaco (0-0). Quines semifinals!

Tot i les baixes de Bale, Benzema, Modric i Marcelo, l’equip d’Ancelotti ha dominat el partit i ha tingut diverses ocasions per resoldre l’eliminatòria, sobretot en les botes de Chicharito, però entre la seva mala punteria i el gran partit del porter Oblack s’ha arribat al tram final a un cara o creu. L’Atlètic de Madrid, molt defensiu, ha acusat l’expulsió de Turan a 15 minuts del final i ha acabat derrotat al Bernabéu.

Així, el Madrid arriba per cinquena temporada seguida a semifinals -8 de les últimes 10 el Barça- i Nyon espera un sorteig enorme: el Barça, amb 4 Champions; el Bayern de Guardiola, amb cinc; la Juventus, amb dos; i el Madrid amb deu. Total: 21 títols. I qui més qui menys pot pensar que aquest és l’any per a l’únic partit de la història del futbol encara per jugar: un Barça-Madrid a la final de la Copa d’Europa. La partida està oberta i Berlín espera els escollits el 6 de juny.