Món Esport
El Joventut trenca la ratxa negativa i venç el Sevilla (89-83)
  • CA

La Penya ha aconseguit, aquest migdia, frenar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives davant l’Iberostar Tenerife, el València Bàsquet i el CAI Saragossa, amb la novena victòria de la temporada (89-83), contra un Baloncesto Sevilla que ha dominat i plantat cara fins el final.

El Joventut ha recuperat el desavantatge dels primers tres quarts amb un últim període gairebé brillant, anotant 31 punts i remuntant un partit que tenia coll amunt. Goran Suton (18), Sergi Vidal (14), Demond Mallet (14) i Ousamen Drame (14) han estat els màxims anotadors del conjunt badaloní, tot i que el millor jugador del partit ha estat el visitant Bostjan Nachbar. L’exblaugrana ha sumat 32 punts, amb sis triples de nou intents, un 67% d’efectivitat.

La Penya, amb aquestes nou victòries, se situa onzena a la classificació, a dues victòries de la zona del Play-Off pel títol de Lliga. La propera jornada, els verd-i-negres rebran a l’Olímpic de Badalona el Barça Lassa, en un dels derbis catalans de la màxima categoria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa