El Girona s’apropa a l’ascens i el Llagostera suma un punt importantíssim

Els equips catalans de Segona Divisió han sumat aquest dissabte punts molt importants en la lluita pels seus objectius. El Girona, que ha rebut l’Alabès a Montilivi, ha vençut 1-0 i entra a la zona de play-off d’ascens a Primera Divisió, mancant encara els partits que hauran de jugar el Saragossa, l’Alcorcón i l’Osasuna, que tenen un punt menys que l’equip de Pablo Machín.

Els de la capital de comarca han aconseguit guanyar després d’una molt bona primera part, en la qual el davanter serbi Lekic ha firmat l’únic gol de l’enfrontament, al minut 23. Les aturades de Becerra i l’encert del central Lejeune refusant una pilota sota pals han evitat l’empat de l’Alabès, que s’ha estirat en una segona meitat molt igualada. El Girona ha sabut patir en els instants finals i ha guanyat tres punts importantíssims per seguir somiant amb l’ascens.

Pel que fa el Llagostera -l’altre equip gironí de la Segona Divisió-, els d’Oriol Alsina han sumat un valuós punt a l’estadi de Los Pajaritos, a Sòria, davant un Numància situat a la zona tranquil·la de la classificació i que s’ha mostrat consistent en defensa. Després de gairbé tot el partit dominant i creant ocasions de gol, els locals s’han avançat transformant un penal inexistent en el minut 85, només mancant cinc minuts pel final.

Tot i la gerra d’aigua freda rebuda, quan semblava que l’enfrontament havia d’acabar amb victòria pel Numància, l’exjugador precisament de l’equip local, Natalio, ha signat l’empat amb un golàs i ha recuperat un punt vital en les aspiracions del Llagostera per aconseguir la salvació. A dia d’avui, el Llagostera suma 32 punts, a quatre de la línia marcada per l’Osca, que disputarà demà el seu partit davant el Còrdova.