Món Esport
El fill de Schumacher segueix l’exemple del seu pare
  • CA

 

El llegat de Michael Schumacher al volant d’un cotxe de carreres sembla assegurat. Malgrat el llegendari expilot alemany, Michael, porti diversos anys en coma després d’un accident mentre esquiava, el seu fill, Mick, recull ara al seu llegat proclamant-se campió del món de Fórmula 3 a falta d’una cursa per concloure el campionat. La Fórmula 1 podria tornar a sentir el mític cognom alemany als seus circuits ben aviat. 

 

Mick Schumacher tenia aquest cap de setmana l’oportunitat d’aconseguir el seu primer títol mundial en aquesta categoria. A Hockenheim, circuit on el seu pare va celebrar fins a quatre victòries a la Fórmula 1, el fill ha aconseguit començar a seguir el seu camí a base de triomfs. Després d’una primera cursa -se’n celebren tres puntuables en aquest circuit aquest cap de setmana- on va quedar dotzè i sense punts, ha estat en el segon intent quan ha aconseguit el segon lloc que li permetia imposar-se al britànic Daniel Ticktum, a qui avantatja en 51 punts a la general després del seu cinquè lloc. 

 

El pilot alemany suma d’aquesta forma cinc podis i, sobretot, vuit victòries en aquest campionat mundial de Fórmula 3. Ho ha fet, a més, a casa, on el seu pare va brillar dècades enrere. “És difícil de descriure amb paraules. Em sento realment agraït pel que puc viure en aquest moment, per viure aquest somni. Fem el que estimem, així que també tenir un bon rendiment és la millor sensació que pots tenir. Aquesta és la clau per portar l’atenció que tinc i centrar-me en les carreres i en el que m’encanta fer”, ha assegurat Mick. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa