Món Esport
El femení del Barça visita el cuer Rayo Vallecano amb rotacions (16:00)
  • CA

Els propers quinze dies seran intensos per a les jugadores blaugrana. Degut a la tornada dels partits entre setmana de la UEFA Women’s Champions League, el Barça té cinc enfrontaments apuntats a l’agenda, comptant el d’avui contra el Rayo Vallecano (16:00 hores, Gol). Per això, amb la vista posada en el partit de dijous contra el Minsk en terres bielorusses, Xavi Llorens farà canvis importants en l’alineació d’avui. Les jugadores Leila Ouahabi, Marta Unzué, Olga García i Bárbara Latorre han quedat fora de la convocatòria: “La intenció és que totes les jugadores estiguin endollades, i per això hi ha sorpreses a la convocatòria, sense algunes habitualment titulars i que seran titulars dijous. La garantia que tens amb aquesta plantilla és increïble”, explica el tècnic.

El Barça encara aquesta quarta jornada de Lliga visitant el camp del Rayo Vallecano, un rival que està en hores baixes. L’exequip de la blaugrana Jennifer Hermoso es troba en l’última posició sense haver sumat cap punt. Tot i així, el Barça no abaixarà la guàrdia: “Hem d’estar molt atentes a la seva sortida. El Rayo sempre ha estat un equip molt lluitador, el qual als equips visitants sempre els ha costat guanyar. Hem d’anar amb compte”, afirma Melanie Serrano. Per la seva banda, les blaugrana han firmat un gran inici en la competició, col·locant-se líder en guanyar els tres primers compromisos davant el Granadilla (0-4), el Santa Teresa (6-0) i la Reial Societat (2-0). D’altra banda, el Barça també és l’equip més golejador amb 12 dianes.

 

L’Espanyol no remunta contra el Llevant (1-3)

 

Segueix la situació delicada de l’equip femení de l’Espanyol, que ahir va perdre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el Llevant (1-3). El partit va estar molt disputat i les primeres en crear perill van ser les blanc-i-blaves. Però, a la mitja hora, el Llevant va aprofitar un rebuig defensiu per obrir el marcador. L’Espanyol va tenir dues ocasions molt clares per aconseguir l’empat, però abans del descans les valencianes van marcar el segon gol en les mateixes circumstàncies que el primer. 

Poc després de l’inici de la segona meitat, l’Espanyol va encaixar el tercer. El tècnic Toni Polidano va moure peces i va introduir canvis ofensius. La resposta de les jugadores va ser positiva, fent-se amb el control del partit i marcant amb un xut potent de Lombi. Malgrat la pressió i les ocasions, les blanc-i-blaves no van aconseguir canviar el resultat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa