El FC Barcelona presentarà avui als jutjats civil de Barcelona un demanda contra la Cadena COPE per “intromissió il•legítima en el dret a l’honor”, a causa de les declaracions que “vinculava esportistes i metges del club amb pràctiques de dopatge”.

“El dia d’avui, el FC Barcelona ha lliurat al seu procurador, perquè demà sigui presentada als jutjats civils de Barcelona, la demanda contra la Radio Popular S.A. (COPE) per intromissió il•legítima en el dret a l’honor, derivada de les afirmacions realitzades pel periodista Juan Antonio Alcalá en el programa ‘El Partido de las 12’, del passat 13 de març, on es vinculava els esportistes i metges del club amb pràctiques de dopatge”, resa l’escrit emès per l’entitat.

A més, el club blaugrana manifesta que la “quantitat reclamada en concepte d’indemnització” és de més de sis milions d’euros. “Com és procedent, d’acord amb els criteris tècnics de valoració utilitzades per quantificar aquest dany, la quantitat reclamada en concepte d’indemnització és de 6.190.090 euros”, explica.

“El FC Barcelona considera que aquestes informacions han danyat la imatge, el prestigi i la reputació del club i constitueixen una clara vulneració d’un dret constitucionalment protegit que aquesta demanda pretén rescabalar”, manifesta.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa