Món Esport
El CP Vic estrena dissabte samarreta amb l’estelada
  • CA

El Club Patí Vic estrenarà dissabte davant en el derbi comarcal contra el Voltregà el seu nom equipament per aquesta temporada, que es caracteritza per lluir una estelada a la samarreta i el logotip de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Segons ha explicat el president del club, Miquel Altimiras, d’aquesta manera el club “deixa petjada i marca la voluntat de l’entitat de transcendir més enllà de l’esport”. I des de l’Assemblea, que no rep cap bonificació econòmica per l’esponsorització, es recorda que aquesta iniciativa es pot estendre a altres entitats esportives catalans.

Concretament, la nova samarreta porta, al davant, el logotip de l’Assemblea en blanc i negre i un estelada a la part superior. Al darrere, també hi figura una altra estelada. No serà fins més endavant que la samarreta es posarà a la venda per a tots als seguidors i aficionats.

Vic no és el primer equip català que llueix l’estelada a la samarreta, però sí en enfrontaments oficial. Des de l’any 2010, l’equip de futbol del Llagostera porta la insígnia independentista en el seu equipament, però per impediment de les autoritats futbolístiques espanyoles, només la llueix a la Copa Catalunya i en alguns partits d’especial transcendència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa